top of page

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Τραγανά μπισκότα πορτοκαλιού και κανέλας! Εύκολα τα ψήνεις και τα απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι! Για πρωινό ή με τον απογευματινό καφέ...

ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Αγαπημένη για τα πρωινά μας, μικροί και μεγάλοι τρελαίνονται για την μηλόπιτα! Ανάποδη μηλόπιτα, τα μήλα καραμελώνουν καθώς ψήνονται,...

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ

Τέλειο πρωινό με κρέπες που αγαπάνε όλοι και καραμελωμένα μανταρίνια για πιο πλούσια γεύση! Ταιριάζει και σαν επιδόρπιο σε ένα τραπέζι...

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

Σοκολατένια Πάστα Φλώρα λαχταριστή με πραλίνα και σταγόνες σοκολάτας! Όλοι αγαπάνε την Πάστα Φλώρα και σοκολατένια με μπισκοτένια βάση θα...

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Τέλεια κρέμα λεμονιού για να βάζεις στα γλυκά σου, να αλείψεις σε ψωμί ή πάνω σε μπισκότα, σε τάρτες, ακόμη και πανκείκς! Θα...

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Τέλεια μπισκότα καραμέλας για να απολαύσεις με το πρωινό σου, με τον απογευματινό καφέ, να τους αλείψεις σοκολάτα, να βουτήξεις σε γάλα!...

ΠΟΥΤΙΓΚΑ

Το τέλειο γλυκό για τις γιορτινές μέρες! Με αφράτο κέικ σιροπιαστό, τραγανά καρύδια και από πάνω τρεμουλιαστή κρέμα! Θα ενθουσιαστούν...

ΚΕΙΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Τέλειο κέικ γεμιστό με μαρμελάδα, για τα πρωινά με τους αγαπημένους σας, σαν κέρασμα καθώς είναι πολύ ζουμερό και νόστιμο σαν γλυκάκι!...

ΚΡΕΜΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Ποιος δεν αγαπάει τη γλυκειά κρέμα που με μια κουταλιά νιώθεις να ζεσταίνεται το μέσα σου από θαλπωρή. Κρέμα κολοκύθας λοιπόν γιατί ποιος...

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

Βουτυράτα, τραγανά από έξω και αφράτα μέσα είναι τα πιο νόστιμα Πασχαλιάτικα κουλούρια. Από παιδί, ανυπομονούσα την Μ.Τετάρτη να πλάσουμε...

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

Μαστιχωτά και αρωματικά, τα τσουρέκια που φτιάχνουμε χρόνια τώρα, η γιαγιά μου και μετά η μαμά, θα τα λατρέψουν όλοι στο γιορτινό...

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

Τα Χριστούγεννα εάν είχαν γεύση θα ήταν κουραμπιέδες. Η μαγική στιγμή που ψήνονται στον φούρνο και μυρίζει όλο το σπίτι βούτυρο. Η πρώτη...

ΚΕΙΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Το πιο εύκολο και νόστιμο κέικ με γιαούρτι❗️Το πιο αφράτο και ζουμερό που έχετε δοκιμάσει. Μπορείτε και απλά να το πασπαλίσετε με ζάχαρη...

bottom of page