top of page
Αναζήτηση


Παπαρδέλες με μανιτάρια, κάστανα και μετσοβόνε
Μια ζεστή, χειμωνιάτικη συνταγή που ταιριάζει τόσο σε γιορτινά τραπέζια όσο και σε ένα χαλαρό χειμωνιάτικο κάλεσμα στο σπίτι. Παπαρδέλες με μανιτάρια, κάστανα, ουίσκι και λιωμένο μετσοβόνε που κάνουν κάθε μπουκιά ξεχωριστή. ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα ανάλογα πόσο μακαρονάδες είστε!) •500γρ παπαρδέλες •25 κάστανα βρασμένα κ καθαρισμένα, ολόκληρα σε σχήμα ή στη μέση κομμένα. •300γρ. μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα στα τέσσερα ή έξι εάν είναι μεγάλα πολύ. •150γρ. μετσοβόνε τριμμένο και ε

eatme
31 Μαρ 2019διαβάστηκε 3 λεπτά
bottom of page
