Πώς θα φτιάξεις την πιο κρεμώδη,αφράτη,αρωματική και πανεύκολη κρέμα για triffle ή τάρτα?!
Θα χρειαστείς 👇
•500γρ. μασκαρπόνε
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
•χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι ή λάιμ (το λάιμ θα δώσει πιο ιδιαίτερο άρωμα και γέυση)
Ανακατεύεις όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να γίνει ενιαίο και κρεμένιο το μίγμα.
Παγώνεις για 1 ώρα στο ψυγείο και έπειτα, τη χρησιμοποιείς αφρατεύοντας τη ξανά, πάνω σε μια τάρτα, σε βάση από τριμμένο μπισκότο,σαν γέμιση σε ρολό παντεσπάνι ή και στήνοντας ένα triffle σε ποτήρι.
Καλά Μαγειρέματα!
Comments