top of page
  • Writer's pictureeatme

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ,ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ

Μια πατατοσαλάτα ζεστή που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με σωταρισμένες baby πατατούλες,τραγανό καπνιστό μπέικον, πιπεριές Φλωρίνης και δροσερό ντρέσινγκ με κατίκι Δομοκού! Τέλειο συνοδευτικό για το γιορτινό τραπέζι που πάντα ψάχνουμε για καινούργιες γεύσεις, μα και υπέροχη σαν βραδινό γεύμα! Ποιος θα αντισταθεί?!


ΥΛΙΚΑ

•500γρ. Baby πατάτες

•3 ματσάκια ρόκα

•3 πιπεριές Φλωρίνης

•6 φέτες μπέικον 

•ελαιόλαδο

•3 κουτ.της σουπας βαλσάμικο ξύδι

•αλάτι,πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

•βράζουμε τις πατάτες για 10' σε μια κατσαρόλα με νερό.

•στραγγίζουμε τις πατάτες και σκουπίζουμε καλά.

•σε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά περνάμε τις φέτες μπέικον να πάρουν χρώμα αλλά οχι να ξεροψηθούν,αφήνουμε στην άκρη 

•ρίχνουμε ελαιόλαδο και βάζουμε τις πατάτες,Αλατίζουμε ρίχνουμε κ φρέσκα φύλλα από θυμάρι.

•σβήνουμε με το βαλσάμικο και αφήνουμε 2-3' να το πιει.

•σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κατίκι με λιγο ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι,ρίχνουμε και τα φύλλα ρόκας και ανακατεύουμε πολύ καλά.

•ρίχνουμε τις πατάτες ζεστές πάνω στη ρόκα, βάζουμε κ τις πιπεριές σε λωρίδες, το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.

Καλά Μαγειρέματα!


228 views0 comments

Comments


bottom of page