Τα Χριστούγεννα όλα ντύνονται στα λευκά. Γιαυτό και αντί για το κλασικό μπράουνι κάνουνε μπλόντι με λευκή σοκολάτα, αμύγδαλο, φουντούκια,σταφίδες και βύσσινα. Τέλειο για τα γιορτινά πρωινά ή και απογευματινά. Ακόμη και για να το βάλετε σε ένα όμορφο κουτάκι και να το κανετε δώρο στους αγαπημένους σας. Γιατί τα νόστιμα δώρα είναι τα πιο ωραία. 🍒🎄
ΥΛΙΚΑ
•1 μπουκάλι Αριάνι
•200γρ. λευκή σοκολάτα με κομματάκια φουντούκια,σταφίδες, αμύγδαλα
•μια χούφτα αλεσμένα σε σκόνη αμύγδαλα
•2 αυγά
•3/4 της κούπας βρώμη
•400γρ. βύσσινα κομπόστα(στραγγισμένα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
•σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα
•σε ενα μπολ ανακατεύουμε το Αριάνι με τη ζεστή σοκολάτα καλα
•ρίχνουμε και τα αυγά κ χτυπάμε νε αυγοδάρτη το μίγμα
•τέλος προσθέτουμε το αμύγδαλο και τη βρώμη και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
•βάζουμε και τα βύσσινα και ανακατεύουμε καλά.
•χύνουμε το μίγμα σε ταψάκι με λαδόκολλα τετράγωνο 18x18
•ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για 30'.
Comments