top of page
Writer's pictureeatme

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ?!

Αξιοποιώντας τα τελευταία πασχαλινά κουλουράκια δημιουργούμε ένα τέλειο γλυκάκι!



•Τρίβετε στο μπλέντερ 15-20 κουλούρια και ανακατεύετε με 3-4 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι.

•Σερβίρετε σε μπολάκια με τη κρέμα μασκαρπόνε :

Θα χρειαστείς 👇

  • 500γρ. μασκαρπόνε

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

  • χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι ή λάιμ (το λάιμ θα δώσει πιο ιδιαίτερο άρωμα και γέυση) Ανακατεύεις όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να γίνει ενιαίο και κρεμένιο το μίγμα.

  • Παγώνεις για 1 ώρα στο ψυγείο και έπειτα, τη χρησιμοποιείς αφρατεύοντας τη ξανά.

  • Περιχύνετε με λίγη ακόμη κρέμα βαλσαμικού από πάνω. 


Καλά Μαγειρέματα!


222 views0 comments

Comentarios


bottom of page