Αξιοποιώντας τα τελευταία πασχαλινά κουλουράκια δημιουργούμε ένα τέλειο γλυκάκι!
•Τρίβετε στο μπλέντερ 15-20 κουλούρια και ανακατεύετε με 3-4 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι.
•Σερβίρετε σε μπολάκια με τη κρέμα μασκαρπόνε :
Θα χρειαστείς 👇
500γρ. μασκαρπόνε
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι ή λάιμ (το λάιμ θα δώσει πιο ιδιαίτερο άρωμα και γέυση) Ανακατεύεις όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να γίνει ενιαίο και κρεμένιο το μίγμα.
Παγώνεις για 1 ώρα στο ψυγείο και έπειτα, τη χρησιμοποιείς αφρατεύοντας τη ξανά.
Περιχύνετε με λίγη ακόμη κρέμα βαλσαμικού από πάνω.
Comentarios